Building relationships ๐Ÿค๐Ÿผ

The past week I’ve been staying with my friend Liz in the town of Mokono. They’ve opened a kindergarten and a school. The teacher are getting ready for the beginning of the school year. It was a good and blessed time of learning from them the education system in Uganda, as well as share with then from my knowledge (I brought with me mind games from Israel).

In the weekend I went to a town called Ginga to meet a family that has been living there for 15 years. It was great to learn from their knowledge and experience in the field.ย 

God is good and faithful. He is opening up doors for me to meet new people and make connections ๐Ÿ˜Š

What’s ahead:
This week I’m going to visit a YWAM base in Ginga (the same organisation I’ve got my training in Armenia and Russia).
From their I’ll continue with Alfred to the construction site of the school. We are continuing to build the school with the new materials thanks to the donations we’ve collected from Beit Asaph congregation and from the mission evening. Thank you to everyone who had donated โค